Borger

Svømmehallen Malik i Nuuk skal renoveres

Svømmehallen Malik i Nuuk har for nylig markeret sit 20-års jubilæum, og selv om den stadig ser ny ud, betyder det, at den flere steder er blevet lidt slidt. Svømmehallen står over for en omfattende renovering for at sikre, at den fortsat kan opfylde sine funktioner.

Ifølge Anlægschef i Kommuneqarfik Sermersooq, Rudi Birkedal, er der allerede etableret en konstruktiv dialog med brugerrådet for svømmehallen.

Anlægschef i Kommuneqarfik Sermersooq, Rudi Birkedal, fortæller, at projekteringen af renoveringen er i øjeblikket i gang, og det forventes, at projektet vil blive udbudt til entreprenører i april 2024. Når udførelsen begynder, forventes det at tage mellem 10-12 måneder at fuldføre arbejdet. Det betyder, at svømmehallen vil være lukket for offentligheden i denne periode, mens renoveringen finder sted.

Svømmehallens brugerråd bliver løbende orienteret og vil blive inddraget i planlægningen af renoveringen.

Datoen for renoveringsstart er endnu ikke helt fastlagt, men det forventes, at projektet vil begynde enten i 2024 eller 2025.