Borger

Frederik Lundblad ny Direktør for Børn og Familie

Frederik Lundblad er blevet ansat som Direktør for Forvaltning for Børn og Familie i Kommuneqarfik Sermersooq. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der stod bag, og han vil tiltræde sin nye stilling snarest muligt.

Frederik Lundblad kender Kommuneqarfik Sermersooq indefra, da han de seneste ni år har arbejdet som Fagchef for kommunens Fritidsafdeling. Han har i perioden fra 2003 til 2014 haft forskellige roller i politiet, herunder som Leder af Politiskolen i Grønland og Uddannelsesleder under Skole- og Uddannelsessektionen hos Politimesteren i Grønland.

Hans ledelsesstil beskrives som anerkendende og delegerende. Han har erfaring med optimering af processer og ressourceudnyttelse, samt udvikling af rapporterings- og målopfyldelsessystemer.

Kommunaldirektør Ole Jakobsen udtaler, at han ser frem til samarbejdet med Frederik Lundblad i direktionen. “Direktøren skal være med til at løfte et meget vigtigt fagområde med børn og familie i centrum,” siger Ole Jakobsen.

“I mit tidligere job ved politiet så jeg ofte konsekvenserne af sociale problemer. Jeg glæder mig derfor til at kunne være med til at løse disse problemer ,” siger Frederik Lundblad.

Frederik Lundblad er aktiv i langrendsforeningen NSP og er en ivrig fritidsfanger. Han er gift med Marie, og sammen har de to børn, Niviaq og Salik.

Frederik Lundblad har en række uddannelser og kurser bag sig, herunder en Akademiuddannelse i Ledelse fra Erhvervsakademi i Aarhus og han er i gang med en MBA på Business Institute Danmark.