Services

Velkomstarrangement for Nuuks nye borgere

Onsdag d. 27. september arrangerer Kommuneqarfik Sermersooq en bustur for nye borgere i Nuuk (Tilmelding påkrævet). Busturen tager dig rundt i Nuuk, hvor du undervejs vil få en masse nyttige og historiske informationer om byen.

Der er afgang fra rådhuset klokken 16.30. Bemærk, at bussen ikke kører tilbage til rådhuset, men derimod afslutter turen ved Nuutoqaq – Nuuk Lokalmuseumklokken 18.30, hvor borgmester Avaaraq Olsen vil tage imod jer, og der vil efterfølgende være et kulturelt indslag samt let forplejning.

Tilmelding:

Du tilmelder dig turen ved at sende en mail til: kultur@sermersooq.gl. Da der er begrænset pladser, vil tilmeldingen være efter først til mølle-princippet.


Welcome event for Nuuk’s new residents.

On Wednesday the 27th of September Kommuneqarfik Sermersooq has arranged a bus tour for new residents in Nuuk (registration is required). The bus tour will take you around Nuuk, where you will receive a lot of useful and historical information about the city during the ride. 

The bus tour departures from the City Hall at 4:30 PM. Please note that the bus won’t return to the city hall; instead, the tour finishes at Nuuk Local museum at 6:30 PM, where Mayor Avaaraq Olsen will welcome you, followed by a cultural performance and some light refreshments.

Registration:

You can register for the tour by sending an email to: kultur@sermersooq.gl. There are limited seats available, registration follows: first-come, first-served basis.