Markedsforespørgsel om projekt for unge, der skal aktiveres

Majoriaq Nuuk søger en virksomhed, der vil arbejde med unge mellem 16 og 18 år, som ikke er i aktivering. Majoriaq Nuuk er interesseret i at høre fra virksomheder, der har erfaring med at arbejde med og motivere unge. I den forbindelse forventes det, at virksomheden også behersker grønlandsk. Projektets målsætning er at sikre, at de unge aktiveres og får et godt og lærerigt forløb. Forløbet vil finde sted i efteråret 2023 og strække sig over 3 måneder.

Vores værdier i Majoriaq Nuuk er:

  • Personlig udvikling
  • Idræt
  • Forberedelse til uddannelse
  • Styrkelse af mentaliteten
  • Motivation til uddannelse
  • Øge de unges selvtillid


Hvis din virksomhed har mulighed for at sikre og planlægge dette projekt, er Majoriaq Nuuk meget interesseret i at høre fra dig. For yderligere oplysninger om økonomien i projektet, bedes du kontakte Malik Skifte.

Kontaktoplysninger:
Malik Skifte
Mail: mskf@sermersooq.gl

Tilbudsfrist:

19. okt. 2023 kl. 16.00 Vestgrønlandsk tid