Borger Idræt og sport

Reception for Lars Lennert Abelsen – bronzevinder ved VM i Taekwon-Do

Fredag den 25. august 2023 var borgmester Avaaraq Olsen vært ved en reception i rådhusets kommunalbestyrelsessal, hvor Lars Lennert Abelsen blev fejret og hyldet for sin præstation ved VM i Taekwon-Do.

Lars Lennert Abelsen er netop vendt hjem til Nuuk efter sin deltagelse ved VM i Taekwon-Do, som blev afholdt i Kasakhstan. Her vandt han en flot bronzemedalje i disciplinen tul for udøvere med sort bælte i 4. dan.

Ved receptionen holdt borgmesteren en tale for at lykønske Lars Lennert Abelsen med præstationen og det flotte resultat.

Blandt deltagerne ved receptionen var repræsentanter fra det grønlandske Taekwon-Do-miljø, idrætsforeninger og -organisationer, kommunalbestyrelsen, relevante departementer og sponsorer samt Lars Lennert Abelsens familie og venner.