Borger

Malik Svømmehal lukkes midlertidigt for omfattende bassinundersøgelse

Kommuneqarfik Sermersooqs Malik Svømmehal vil midlertidigt lukke dørene i en uge. Årsagen er, at ingeniørfirmaet Rambøll skal gennemføre en omfattende undersøgelse af bassinernes tilstand. Lukningen, der strækker sig fra den 21. august 2023 til og med den 27. august 2023, påvirker alle, da svømmehallen bliver utilgængelig under hele undersøgelsesperioden.

Undersøgelsen har til formål at sikre svømmehallens fremtidige funktionalitet og sikkerhed, og derfor kræver det, at bassinerne tømmes for vand. Det er afgørende for at identificere potentielle problemer og iværksætte nødvendige forbedringer, således at Malik Svømmehal kan fortsætte med at levere en god svømmeoplevelse til byens svømmere og vandhunde.

Lukningen vil være en midlertidig udfordring for de svømmeglade borgere, der regelmæssigt benytter Malik Svømmehal. Derfor opfordrer svømmehallen alle til at finde alternative muligheder for motion og trivsel i perioden, hvor svømmehallen er lukket.