Politik

Kommunalbestyrelsen kommer til Paamiut

For første gang siden kommunalbestyrelsen blev valgt i 2021, skal kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersooq holde kommunalbestyrelsesmøde udenfor Nuuk. Det sker når kommunalbestyrelsen holder ordinært møde tirsdag den 29. august i forsamlingshuset Taqqissuut i Paamiut.

”Det er første gang vi skal holde kommunalbestyrelsesmøde udenfor Nuuk siden sidste kommunalvalg i 2021, og det er noget særligt at der holdes kommunalbestyrelsesmøde i Paamiut. Selvom man kan følge med ved alle kommunalbestyrelsesmøder på nettet, så er det her selvfølgelig anderledes for os og for borgerne i Paamiut”, siger borgmester Avaaraq Olsen.

Inden det ordinære kommunalbestyrelsesmøde, skal kommunalpolitikerne holde den sædvanlige temadag dagen før mødet. Det sker mandag den 28. august – hvor temaet er budget. Emnerne på temadagene er noget som kommunalbestyrelsen selv bestemmer hvad det skal være, som de kan fordybe sig i.

Efter tirsdagens kommunalbestyrelsesmøde skal kommunalpolitikerne besøge forskellige steder inden deres afrejse på onsdag den 30. august. De får mulighed for at besøge søfartsskolen, Royal Greenland, agns værkstedet, jolleværkstedet, pontonbroerne, mv. Alle steder der beskæftiger sig med fiskeri.

Kommunalpolitikerne ankommer til Paamiut søndag den 27. august og vil være i Paamiut indtil onsdag den 30. august.