Borger

Arealmyndigheden ramt af IT-problemer: Er din sag forsinket?

Arealmyndigheden i Kommuneqarfik Sermersooq står i øjeblikket over for betydelige IT-udfordringer, der har resulteret i tab af flere aktive sager i systemet. Det er ikke muligt at fastslå, hvilke specifikke sager der er blevet påvirket. Dette betyder, at et antal sager i øjeblikket ikke bliver behandlet.

Borgere, der har igangværende arealsager under behandling og oplever forsinkelser, opfordres til at tage kontakt til Arealmyndigheden. Arealmyndigheden er til rådighed for at undersøge, om deres sag er en af dem, der er blevet berørt. Kontakt kan etableres via e-mail på sai@sermersooq.gl eller telefonisk på 36 74 00.

Kommuneqarfik Sermersooq beklager ulejligheden, som dette tekniske problem har medført. Vi arbejder målrettet på at løse situationen så hurtigt som muligt, og vi værdsætter borgernes tålmodighed og samarbejde i denne udfordrende periode.