Borger

Borgmester Avaaraq Olsen besøger Tasiilaq og bygderne og ser frem til at møde borgerne

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Borgmester Avaaraq Olsen og kommunaldirektør Ole Jakobsen er på vej til Tasiilaq og de omkringliggende bygder, hvor de ser frem til at møde lokalsamfundet. Besøget, der strækker sig fra 22. juli til 5. august, omfatter en række møder, begivenheder og bygderundture.

Programmet starter med afslutningen af den østgrønlandske fodboldturnering og medaljeoverrækkelse den 22. juli. De efterfølgende dage byder på vigtige møder med blandt andre Erhvervsrådet, Lokaludvalget og Brættet.

Borgmester Avaaraq Olsen glæder sig til at møde borgerne, diskutere aktuelle spørgsmål og få bedre indsigt i forholdene i bygderne.

”Jeg glæder mig til at besøge Tasiilaq og de omkringliggende bygder. Jeg skal bl.a. besøge en række forskellige mennesker og virksomheder, og sådanne besøge giver altid viden og inspiration til videre arbejde”, siger borgmester Avaaraq Olsen.

Bygdebesøg

Der vil også være bygderundture til Tiilerilaaq, Sermiligaaq, Kulusuk, Isertoq og Kuummiit, hvor borgmesteren og kommunaldirektøren skal blive klogere på lokalsamfundene og deres behov. Der vil være frokostmøder med borgerne i bygder under besøget, og hun skal desuden mødes med bygdebestyrelser og kommunalt ansatte.

Dagene for besøgene i bygderne er som følger:

Tirsdag 25. juli – Tiilerilaaq

Torsdag 27. juli – Sermiligaaq

Fredag 28. juli – Kulusuk

Mandag 31. juli – Isertoq

Torsdag 3. august – Kuummiit

Frokostmøderne vil foregå fra kl. 12.00 til 14.00 i forsamlingshusene.