Daginstitutioner Folkeskolen

Navngivningen af den nye skole og daginstitution – Stem på dit favoritnavn

De seneste uger har borgere i kommunen kunnet afgive deres navneforslag i forbindelse med etableringen af den nye skole og daginstitution i Nuuk. Det er blevet til mange forslag. Henholdsvis 228 navneforslag til skolen og 194 navneforslag til daginstitutionen. Nu har du mulighed for at stemme på de 10 udvalgte forslag til både skolen og daginstitutionen.

Byggeriet af den nye skole og daginstitution skrider hurtigt fremad, og det samme gr arbejdet med at finde et passende navn til både skolen og daginstitutionen. Her har kommunen valgt at lytte til borgerne og deres forslag. Der har været rigtig mange gode forslag, også flere end man havde turde håbe på.

De nedsatte navneudvalg har gennemgået samtlige forslag, og er nu kommet frem til 10 forslag til henholdsvis skolen og daginstitutionen. Det er de forslag, som I nu har mulighed for at stemme på. Du kan stemme på dit favoritnavn ved at klikke på knappen nedenfor. Bemærk, at det kræver, at man opretter en bruger for at kunne stemme, hvis man ikke allerede har en. Deadline for afstemningen er d. 10. juli. De fire navneforslag der får flest stemmer, vil blive sendt til Udvalg for Børn og Skole, som derefter træffer en beslutning om det endelige navn.

Navne du kan stemme på:

Skolen:

 • Anniitap Atuarfia
 • Atuarfik Imaneq
 • Atuarfik Inussuk
 • Atuarfik Narsarsuaq
 • Atuarfik Nattoralik   
 • Atuarfik Nuuk
 • Atuarfik Pingajoqqat
 • Atuarfik Qupannaaq
 • Jonathan Motzfeldt Atuarfia
 • Sermersuup Atuarfia

Daginstitution:

 • Aqisseq
 • Arnarulunnguaq
 • Niviarsiaq
 • Naasunnguaq
 • Naasut
 • Palleq
 • Tullerunnaq
 • Tupaarnaq
 • Uummataasat