Fritidsaktiviteter Kultur

Musikworkshop for børn og unge i Paamiut

Paamiut fik i midten af februar besøg af lederen af Sermersooq Musikskole, Pipaluk Lynge Berthelsen, der var i byen for at afholde musikarrangementer i flere af institutionerne og genetablere samarbejdet med skolen Atuarfik Tuiisaq.

Pipaluk Lynge Berthelsen afholdte sammen med Ellen Jakobsen og John Sakæussen fra Paamiut musikworkshop for børn og unge i byen. 25 børn og unge deltog i den todages musikworkshop.

”Vi er rigtig glad for, at der var så mange børn og unge der deltog. Alle interesserede var velkomne, og man behøvede ikke at tilmelde sig, de skulle bare komme”, siger Pipaluk.

Udover den todages musikworkshop, var der også aftaler der skulle laves under turen til Paamiut. Mere musikundervisning, og flere musikaktiviteter i daginstitutionerne blev skemalagt for resten af året, samt sikring af musikundervisningen op til Børnenes dag og jul for 6. klasse.

”Vi besøgte også børnehaven Mike og lavede aktiviteter for to hold i 25 minutter. Her var lederen med, for at se hvordan hun kan lave musikaktiviteter for børnehavebørnene i fremtiden. Vi lavede rytmeleg og noget der hedder solmisation, hvor lyd og kroppen skal samarbejde,” fortæller Pipaluk.

Nedenfor kan du se billeder fra både børnehavebesøg og musikworkshoppen i forsamlingshuset Taqqissuut.