Borger Støtte, tilskud og legater

Skal din idé blive til virkelighed?

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Har du en god aktivitetsidé til et projekt, som kan skabe værdi for byen og dens borgere, så indsend din idé, med mulighed for, at den bliver realiseret.

Hvert år har Lokaludvalget givet en række projekter en økonomisk håndsrækning. Tidligere har udvalget bl.a. givet støtte til forskellige aktiviteter, lyset i NSP-tunnelen og udsmykningen med avittat på en del af byens bænke. Ingen projekter er for små, når visionerne er store.

Vores vision er at sikre og styrke borgerinddragelsen, så vi allesammen har muligheden for at sætte nogle positive aftryk i bybilledet. Hvis du/i har en idé til et projekt, som vil skabe glæde og værdi i Nuuk, så kan du/i indsende dem på linket her:

(Deadline for indsendelse af idé, er 1. marts 2023).