Borger

Kommuneqarfiga: Skal daginstitutioner være gratis i december?

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Der er i øjeblikket fem aktive borgerforslag som du kan stemme på. Giv din mening til kende og få indflydelse på hvad de kommunale politikere skal tage stilling til. Se hvilke borgerforslag du kan stemme på lige nu, her.

I Kommuneqarfik Sermersooq arbejdes der hele tiden for at finde de bedste løsninger på hverdagens og samfundets problemer. Derfor har kommunens borgere også mulighed for at give deres ideer liv på Kommuneqarfiga.gl, og støtte de borgerforslag de foretrækker.

Lige nu er der fem aktive borgerforslag:

Vil du også gerne være med til at sætte retningen for udviklingen i vores kommune? Registrér dig her som bruger og udnyt din mulighed for at blive hørt!

Der kører en prøveperiode for borgerforslag, der går ud på, at borgerforslag fra og om andre steder end Nuuk, kun skal have 50 stemmer for at komme til videre behandling. Den prøveperiode kører indtil 1. marts 2023.