Borger

Borgmester fejrede AWG-vindere

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Borgmester fejrede AWG-vindere

Deltagerne ved Arctic Winther Games er som bekendt vend hjem fra legene i Yukon med 85 medaljer og AWG prestigefulde fairplay pris, Hodgson Trofæet.

I dag, lørdag den 11. februar, fejrede borgmester Avaaraq S. Olsen de 16 medaljevindere fra Kommuneqarfik Sermersooq ved en reception på rådhuset.

” Det jeg er mest stolt af, er, at I har vundet medaljerne med så stor stil og elegance, at Grønland blev tildelt Hodgson Trofæet for fair play, og for at indkapsle det som Arctic Vinter Games står for. Det viser, at I har været de bedst tænkelige repræsentanter for vores land. En stor tak til jer”, sagde borgmesteren i sin tale.

Avaaraq S. Olsen havde også en stor tak til de mange der her ydet en indsats for Grønlands succes ved AWG.

” Jeg vil også gerne sige en store tak til de mange frivillige, der gør det muligt, at Grønland gang på gang deltager og klarer sig godt med AWG.  Nogen af dem er jer trænere, andre er de frivillige, der hver dag gør en stor indsats i vores sportsklubber. Og nogle af dem er de forældre, der støtter op om deres børns interesser og talenter.  Jeg var selv et barn der dyrkede meget sport, så jeg ved, hvor meget det kræver af forældrene, når et barn får sportslige ambitioner. Men forældrenes indsats gavner ikke kun deres eget barn. Deres indsats holder vores lands foreningsliv i gang, og de unge sportsfolk er en inspiration for andre unge”, sagde borgmesteren.

Deltagerne ved Arctic Winther Games er som bekendt vend hjem fra legene i Yukon med 85 medaljer og AWG prestigefulde fairplay pris, Hodgson Trofæet.

I dag, lørdag den 11. februar, fejrede borgmester Avaaraq S. Olsen de 16 medaljevindere fra Kommuneqarfik Sermersooq ved en reception på rådhuset.

” Det jeg er mest stolt af, er, at I har vundet medaljerne med så stor stil og elegance, at Grønland blev tildelt Hodgson Trofæet for fair play, og for at indkapsle det som Arctic Vinter Games står for. Det viser, at I har været de bedst tænkelige repræsentanter for vores land. En stor tak til jer”, sagde borgmesteren i sin tale.

Avaaraq S. Olsen havde også en stor tak til de mange der her ydet en indsats for Grønlands succes ved AWG.

” Jeg vil også gerne sige en store tak til de mange frivillige, der gør det muligt, at Grønland gang på gang deltager og klarer sig godt med AWG.  Nogen af dem er jer trænere, andre er de frivillige, der hver dag gør en stor indsats i vores sportsklubber. Og nogle af dem er de forældre, der støtter op om deres børns interesser og talenter.  Jeg var selv et barn der dyrkede meget sport, så jeg ved, hvor meget det kræver af forældrene, når et barn får sportslige ambitioner. Men forældrenes indsats gavner ikke kun deres eget barn. Deres indsats holder vores lands foreningsliv i gang, og de unge sportsfolk er en inspiration for andre unge”, sagde borgmesteren.