Borger

Udvalgsformand: Tillykke til lærerne

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kære folkeskolelærere, timelærere og andre der arbejder med undervisning i vores store kommune Sermersooq. Hjertelig tillykke med den internationale Lærernes dag, i dag den 5. oktober.På vegne af udvalget for Børn og skole vil jeg gerne udtrykke min tak for at i er med til at sikre undervisningen af vores børn og unge, så de kan udvikle sig til aktive medborgere i vores dejlige, store kommune Sermersooq. I er også med til at sikre at uddannelse er et fundamentalt menneske ret. Tak for jeres store indsat og arbejde for vores børn og unge. Jeg håber at I alle får en god dag.

Juaaka Lyberth (IA)

Formand for udvalget for Børn og Skole

Kommuneqarfik Sermersooq