Borger

Kommunens direktører besøgte Paamiut

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Over to dage besøgte direktionen i Kommuneqarfik Sermersooq Paamiut, hvor der både var afsat tid til at mødes med alle byens kommunalt ansatte, interne møder i forvaltningerne, og besøg på elleve af byens institutioner.

Direktionen ankom tidligt til Paamiut torsdag d. 15. september, og gik direkte til et arrangement med fælles morgenmad for alle de kommunalt ansatte i byen var inviteret. Morgenmaden blev opfulgt af en præsentation ved kommunaldirektør Ole Jakobsen, om Sermersooqs kulturstrategi, Kivitsisuuvugut, der er under implementering i hele kommunen.

”Jeg var rigtig glad for endelig selv at få lov til at fortælle de ansatte i Paamiut om Kivitsisuuvugut-projektet. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel i hvordan vi arbejder, og ultimativt øge niveauet af den service som borgerne modtager ved kommunen. Så det er vigtigt, at vi får alle ansatte i kommunen informeret og investeret,” fortæller kommunaldirektør Ole Jakobsen.

Dagen stod derefter på møder og besøg ved en lang række institutioner og afdelinger, blandt andet børnehaven Mike og byens brandstation.

Fredag d. 16. fortsatte med samme tætpakkede program, hvor direktionen både nåede at besøge skolen, fritidshjemmet, vuggestuen Meeraq, og værestedet Nuilaaq. Der var også tid til et produktivt møde med Paamiut Erhvervsråd inden fredag eftermiddag, hvor turen gik tilbage til Nuuk med båd.

”Som direktører er vi enormt glade, når vi får muligheden for at komme ud og have direkte kontakt med de ansatte andre steder end Nuuk. Det er vigtigt, at vi møder dem som vi normalt arbejder med på afstand, og at de møder os. Selv om programmet var tæt pakket, var denne gang ingen undtagelse, og vi har fået alt det ud af turen vi håbede på, hvis ikke mere,” afslutter Ole Jakobsen.

Kommunens direktører styrer hver deres forvaltning, med hver deres ansvarsområder. Kommunaldirektøren har både ansvaret for en forvaltning og lederrollen overfor de andre direktører.

Forvaltning
KoncernserviceKommunaldirektørOle Jakobsen
VicekommunaldirektørMarie Fleischer
Børn og skole DirektørLone Nukaaraq Møller
Børn og familieDirektørMartha Abelsen
Velfærd og arbejdsmarkedDirektørEjner Grønvold
Anlæg og MiljøDirektørHans Ulrik Skifte

Se billeder fra turen nedenfor.