Borger

Informationsmøde: Koncessionsplaner i Nunatarsuaq

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq inviterer til informationsmøde den 12. oktober klokken 17.00 -19.00 på Hotel Hans Egede. Det sker i forbindelse med høring af kommuneplantillæg O10-1 koncessionsområde for Nunatarsuaq.

Hvad er en koncession, og hvad betyder det for dig?
Du kan få svar på dine spørgsmål til et foreslået koncessionsområde i Nunatarsuaq og høre om planerne for området. Der er lagt op til, at området i fremtiden kan blive brugt til koncession til trofæjagt.

Afdeling for By- og Boligudvikling i Kommuneqarfik Sermersooq fortæller om plangrundlaget i området – hvad man må og ikke må, mens Departement for Erhverv og Energi fortæller om koncession og udbudsform.
Arrangementet bliver tolket.