Borger Folkeskolen

Spændte børn starter I skole

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I dag er en speciel dag for mange familier og ikke mindst børn, som har første skoledag. En dag fyldt med kaffemikker, sommerfugle i maven og starten på mange års skolegang. Flere skoler i Kommuneqarfik Sermersooq har første skoledag i dag ligesom børnene her på ASK.

”Et stort tillykke til de nye skoleelever og til deres forældre. Nu begynder en vigtig og spændende tid for jer. Jeg håber, I bliver glade for at gå i skole. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at I kan få en god skolegang. Jeg vil samtidig opfordre alle familier til støtte op om deres børn. Det er vigtigt, hvis skolegangen skal lykkedes, og det er en af de største gaver, man kan give sit barn.” – Borgmester Avaaraq Olsen.