Folkeskolen Services

Nuuks børn starter i skole den 18. august

Første skoledag er altid en stor og glædelig begivenhed, som bliver fejret med manér. Hvis du kender et kommende skolebarn i Nuuk, så sæt et stort kryds i kalenderen den 18. august. Læs i artiklen, hvornår de øvrige skoler i kommunen har første skoledag.

Datoen for første skoledag i Nuuk ligger nu fast – torsdag d. 18. august. Første skoledag er naturligvis noget ekstra særligt for de mindste, som træder ind i skolen for allerførste gang. Første klasse skal møde kl. 11.00 til en spændende dag, hvor de møder deres klassekammerater.

For eleverne i 2—10. klasse ringer det ind kl. 9.00.

Skolestart i skolerne uden for Nuuk kommer til at finde sted som anvist nedenfor. Forældre vil få besked om de præcise tidspunkter.

Mandag 15. august 2022
Tasiilaq
Kulusuk
Kuummiut
Isertoq
Tiniteqilaaq
Sermiligaaq

Torsdag den 18. august

Qeqertarsuatsiaat
Kapisillit
Arsuk
Paamiut
Nuuk

Torsdag den 25. august

Ittoqqortoormiit

Kommuneqarfik Sermersooq ønsker alle en god skolestart.