Borger

Stort pres på hjemmehjælpen

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hjemmehjælpen er for tiden presset grundet Corona og andet sygdom blandt personalet, men alle borgere knyttet til hjemmehjælpen får hjælp til kerneopgaverne.

I situationer som denne er der nødplaner klar, og personalet arbejder ud fra noget, der minder om en weekend-vagtplan. Det vil sige, at nogle ydelser, så som rengøring og sociale besøg bliver nedprioriteret, mens besøg med medicin mm. bliver udført som planlagt.

Fagchef på ældreområdet, Arnannguaq Heilmann Christensen, fortæller: ”Vi er blevet ramt af en uheldig bølge af sygdom blandt personalet, der betyder, at vi i en periode ikke kan yde det niveau af service, som vi normalt er stolte af at kunne tilbyde. De ældre får selvfølgelig deres medicin og andre vigtige hjemmebesøg, men andre services, der ikke er akutte, kan først genoptages om et par dage. Så snart mere af personalet bliver raskmeldt, går vi tilbage til den normale vagtplan.”

Hvis du er pårørende til en borger, og har spørgsmål til de nuværende ændringer i vagtplanen, kan du kontakte teamkoordinatorerne:

Akisooq Geisler Skifte på tlf. 36 6167 eller mail akig@sermersooq.gl

Susanne Josefsen på tlf. 366161 eller mail supe@sermersooq.gl