Oplevelser

Masser af fysisk aktivitet og kongelig hilsen ved Royal Run ’22

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Dette års Royal Run blev afviklet i går den 6. juni, og der var omkring 800, der deltog. Der var solskinsvejr, dog med kølig brise, men det afholdte ikke deltagerne fra at have det sjovt. Se det store billedgalleri her.

Løbere fra børn i barnevogn til ældre med stave, U-20 håndbold landsholdsspillere og mange andre velkendte ansigter gjorde dette års Royal Run til en folkefest. Der var også mange borgere, som ikke deltog ved selve løbet, men som var med til arrangementet for at heppe, se opvisninger, og høre livemusik.

”Jeg er utrolig glad for at så mange glade mennesker var mødt op til Royal Run, alle deltagerne har hver i sær været med til at skabe fællesskabet og feststemning, som var formålet med hele løbet”, sagde koordinatoren for Royal Run, Christina Christensen.

Folkefesten bød også på livemusik af Miki Møller Lange, polkadansopvisning fra Pakkalussat og akrobatisk opvisning fra gymnastikforening Nuummi Eqaarsaartartut – Nuuk Gymnastik. Deltagerne fik også mulighed for at hilse på H.K.H Kronprins Frederik direkte via storskærm.

”Vi takker alle der kom og deltog i folkefesten. Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige og vores mange sponsorer”, sagde Christina Christensen.

Deltagerne kunne vælge mellem tre distancer, One-mile (1,6 km), 5 km og 10 km, og de kunne selv vælge, om de ville løbe eller gå distancen.