Services

Håndbold-formand om kommunens sponsorat: Fantastisk!

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

På sidste kommunalbestyrelsesmøde blev politikerne enige om at bevillige en million kroner til håndboldforbundet TAAK, som skal arrangere kvalifikationsturneringen til VM i kvindehåndbold. Forbundets formand Carsten Olsen er glad for opbakningen og muligheden for at spille på hjemmebane.

Når kvindelandsholdet til næste år skal forsøge at kvalificere sig til VM i håndbold, kan holdet se frem til stor opbakning i velkendte rammer. TAAK er nemlig vært for kvalifikationsturneringen, og det er bestyrelsesformand Carsten Olsen glad for og kalder kommunens bidrag på en million kroner for fantastisk opbakning.

”Den kan få stor betydning. Ikke kun for håndbolden som sport, men også for samfundet i en bredere forstand. Det så vi jo eksempelvis under PANAM i 2018, hvor hele landet blev forbundet og havde noget være sammen om” siger Carsten Olsen.

Den tankegang går i høj grad igen hos en af de ansvarlige politikere, Juaaka Lyberth, som er Formand for Udvalg for Børn og Skole.

”Der er ingen tvivl om, at håndbold er en stærk sportsgren i vores kommune og i hele landet. Derfor glæder det mig, at der var opbakning i kommunalbestyrelsen til at støtte denne turnering. Det kommer til at gavne både spillere og tilskuere, som kan se frem til nogle store oplevelser på hjemmebane” siger Juaaka Lyberth.