Services

Alle Nuuks brandbiler kommer på gaden mandag aften

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Mandag aften kan du muligvis få øje på en lang slange af brandbiler med blå blink i Nuuks gader. Der er ingen grund til panik. Det er en glædens dag for brandvæsenet i Nuuk, der flytter ind i den nyopførte brandstation. Brandfolkene er ellevilde af begejstring ifølge viceberedskabschefen.

Op mod 12 brandbiler med blå blink vil være synlige i Nuuks gader mandag aften omkring kl. 20.00. Korpsets brandbiler vil køre i kortege for at markere flytningen til den nyopførte brandstation på kommunens entreprenørplads ved Pukuffik i Nuuk.

Ruten kommer til at gå fra den gamle brandstation gennem centrum af byen af Aqqusinersuaq og der efter ad H.J. Rinkip Aqqutaa over passet og så ellers den direkte vej til den nye brandstation ved siden af forbrændingen.

”Vi har ventet på denne dag i nogle år efterhånden, så brandfolkene er ellevilde af begejstring” siger viceberedskabschef Jens Mikkelsen.