Borger Daginstitutioner

Ny daginstitution blev indviet

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Den nye institution Maligiaq (mellemstor bølge) har til huse i området ved Svømmehallen Malik, og blev fredag den 8. april officielt indviet med korsang, kage, og tale af formanden i Udvalg for Børn og skole, Juaaka Lyberth.

Daginstitutionens navn blev fundet via en navnekonkurrence, og Maligiaq var et af fire forslag indsendt af Kuluk Dalager. Navnet blev efter stor spænding afsløret under indvielsen, og Sermersooq Musikskoles børnekor stod for dagens musikalske indslag.

Den nye daginstitution er et af de senest udførte tiltag fra kommunens side, for at nå målsætningen om at kunne tilbyde pladsgaranti i daginstitutioner fra 2024.