Borger

Fastgør både og løse genstande inden stormen!

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Torsdag d. 21. april er der varslet vindstød af orkanstyrke i Nuuk, og alle borgere opfordres til at fastgøre løse genstande ved hjemmet og på arbejdspladsen, samt deres både ved kommunale pontonbroer.

Bådejere opfodres til at sikre, at deres både er forsvarligt tøjret til pontonbroerne inden stormen. De kommunale pontonbroer er allerede over kapacitet, da der vedvarende er for mange både tøjret ved dem hvilket ofte resulterer i, at Forvaltning for Anlæg of Miljø ser helt- og halvsunkne både efter stormvejr.

Løse genstande omkring boliger og arbejdspladser opfodres ligeledes på det kraftigste til at fastgøres forsvarligt. Alle løse genstande bør sikres, lige fra store havegrill og trampoliner, til potteplanter og dørmåtter. Ved at binde tingene forsvarligt fast, eller tage dem indendørs, ender dine løse genstande ikke i en grøft til gene for andre og stor udgift for kommunen, eller til fare for dine medborgere, mens de flyver i luften.