Borger

Stort snefald i Tasiilaq: Hjælp dine ældre pårørende

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I øjeblikket falder der så meget sne i Tasiilaq, at snerydningen fra Kommuneqarfik Sermersooq ikke kan følge med. Situationen er i øjeblikket så alvorlig, at der ikke kan ryddes sne hos de borgere, der er visiteret til hjemmehjælp. Derfor opfordrer Kommuneqarfik Sermersooq nu pårørende til at hjælpe til.

”Selvfølgelig vil ældre og handicappede ikke blive overladt til sig selv, fordi der ikke er ryddet foran deres dør, men pårørende til personer, der modtager hjemmehjælp, kan gøre både deres pårørende og vores hjemmehjælpere en stor tjeneste ved at sikre, at der er ryddet. Det betyder, at vi kan komme hurtigere frem hos alle”, siger områdechef i Tasiilaq Hjørdis Viberg.