Business Services

Kunne du tænke dig at sidde i en bestyrelse?

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I foråret er der valg til bestyrelserne i de kommunale selskaber Iserit A/S, Nuup Bussii A/S og Siorarsiorfik – Nuuk City Development A/S. Du kan nu komme i betragtning til en bestyrelsespost.

Kommunen søger kandidater, som har lyst til at gøre en forskel og har de rette kompetencer til at besidde en bestyrelsespost. Det eneste, du skal gøre, er, at udfylde oplysningsskemaet, og så kommer du i betragtning til en bestyrelsespost, der matcher dit CV.

Kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersooq ønsker, at bestyrelserne i de kommunalt ejede selskaber sammensættes alsidigt og af kandidater med de relevante kompetencer.

Kommunens administration samarbejder med selskaberne om at finde frem til, hvilke kompetencer de gerne ser repræsenteret i de relevante bestyrelser. Det sker for at få en afbalanceret udvikling af selskaberne til gavn for selskaberne og kommunens borgere.

Tilbuddet gælder for bestyrelser, hvor det er kommunalbestyrelsen, som vælger en kandidat udenfor kommunalbestyrelsen. Tilbuddet gælder ikke bestyrelser, hvor kommunalbestyrelsen vælger blandt egne medlemmer.

Udfyld ansøgningen på sermersooq.gl/bliv-bestyrelsesmedlem

For at komme i betragtning skal ansøgningen være modtaget inden d. 6. april 2022