Borger

Underretningsmail er nede – sådan henvender du dig

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Strømsvigtet i Nuuk har desværre ramt mailadresse meeqqavut@sermersooq.gl, som normalt er åben for underretninger omkring børn og unge, som ikke trives. Derfor har Forvaltning for Børn og Familie oprettet døgnbemandede telefonlinjer, hvor der kan gives underretninger. Se numrene her.

Underretninger kan normalt gives via mailadressen meeqqavut@sermersooq.gl, men den ustabile forsyning af strøm betyder, at mailadressen ikke virker i øjeblikket.

Der må og skal være mulighed for at underrette myndighederne, når et barn mistrives. Derfor er der blevet oprettet fire telefonlinjer, hvor der kan gives underretninger døgnet rundt. Der er oprette et nummer i hver af kommunens byer. Hvis det drejer sig om en underretning fra en bygd, skal du kontakte nummeret i den nærmeste by. Numrene er som følger:

Nuuk, Qeqertarsuatsiaat, Kapisillit: 321015

Paamiut, Arsuk: 532298

Tasiilaq, Isertoq, Kulusuk, Kuummiit, Sermiligaaq, Tiilerilaaq: 598220

Ittoqqortoormiit: 599101