Borger

Hvad kan jeg blive? Kom til uddannelsesmesse i Godthåbhallen

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Mulighederne for uddannelse er mange, og hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dig, er det en fremragende idé at tage til uddannelsesmesse i Godthåbhallen den 7. november 2021 kl. 11-15. Her har Majoriaq samlet en række virksomheder fra det private og det offentlige, som vil stå klar til at fortælle og svare på dine spørgsmål.

Valg af uddannelse og karriere kan være svært, når der er så mange ting at vælge mellem. Derfor har Majoriaq arrangeret uddannelsesmessen i Godthåbhallen den 7. november 2021, så du kan blive klogere.

Der vil være en lang række arbejdspladser repræsenteret, og det gælder ikke mindst Kommuneqarfik Sermersooq, som vil have flere forskellige afdelinger til stede på messen.

Der er gratis adgang, og du kan frit gå rundt mellem boderne og stille spørgsmål til dem, der virker interessante for dig. Det gælder både informationer om job, uddannelser og praktikpladser.

Start din karriere allerede under dit praktikforløb

Kommuneqarfik Sermersooq har 2300 medarbejdere og kan tilbyde job og praktikmuligheder i Nuuk, Paamiut, Tasiilaq og Ittoqqortoormiit.

Så hvis du vil være en del af en nytænkende og arbejdsplads i rivende udvikling, som har medarbejderne og borgerne i fokus, så kom og hør om dine job- og praktikmuligheder hos Kommuneqarfik Sermersooq.

Program for messen d. 7. november:

Kl. 11:00:           Velkomst fra Majoriaq Nuuk

Kl. 11:05:           Tale ved Borgmester Charlotte Ludvigsen

Kl. 11:10:          Åbnings-trommedans

Kl. 11:20:           Messen åbner

Kl. 15:00:           Messen slutter