Borger

Tidligere medarbejdere politianmeldt

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq har torsdag den 7. oktober anmeldt tidligere medarbejdere og en tidligere leverandør til politiet for mistanke om økonomisk kriminalitet.

Det sker på baggrund af, at der er konstateret forhold i administrationen der er mistænkelige og som kan være et stort økonomisk tab for kommunens økonomi. I så fald at politiets efterforskning giver kommunen medhold i sagen vil der rejses erstatningskrav mod kommunens tidligere medarbejdere.

Borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq Charlotte Ludvigsen udtaler:

– Jeg tolerer ikke ulovligheder. Vi administrerer borgernes penge, hvorfor vi som offentlig myndighed har pligt til at reagere når vi konstaterer formodede ulovligheder. Jeg ser frem til politiets behandling af kommunens anmeldelse, der er sket efter en grundig juridisk gennemgang.

– Jeg har ikke yderligere kommentarer. Sagen er overgivet til politiet og vi afventer deres undersøgelser, siger Charlotte Ludvigsen.