Borger

Programmet for Nuuk Nordisk Kulturfestival er klar

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Den 28. til den 31. oktober vil Nuuk være spækket med kulturtilbud.

Temaet for Nuuk Nordisk Kulturfestival 2021 er ”Journey//Angalaneq//Rejse”. Du kan opleve kunstnere fra de nordiske lande – og det bedste fra Grønland. Se programmet her.

Du kan eksempelvis opleve udstillingen ”De Sprogløse” lavet af Jukke Rosing fra Grønland og Marte Lill Somboy fra Norge på blokkene ved H.J Rinksvej, eller ”The Characters” af Tonje Bøe Birkeland på Killut. Udstillingerne vil være åbne under hele festivalen.

Hvis du er mere til teater, har du også en lang række muligheder. Du kan se forestillingen om ”Arnarulunnguaq” af Vivi Sørensen, eller ”Do As I Say” af Bobbi Lo. Nuuk bliver også gæstet af Teatro Potlach fra Italien, som kommer med forestillingen ”20.000 Leagues Under the Sea”

Der vil også være mange koncerter hver aften i løbet af festivalen, med bl.a. islandske Ásgeir, danske Klumben og Raske Penge, og Pukuut, Kunngi Ilanilu, Jens Kleist, Piitsukkut, Andachan og mange flere fra Grønland.

”Vi har sammensat et virkelig godt og alsidigt program sammen med vores mange samarbejdspartnere. Vi glæder os i den grad til at præsenterer det hele for Nuuks publikum. Vi har i år skruet billetprisen helt i bund, og håber at hele byen vil støtte op, og gøre det til en fest.” fortæller festivalleder Jonas L. Nilsson.

Vi håber at du vil tage din egen kulturelle rejse i det bedste fra Norden og Grønland.

Køb din billet nu, for kun 299 kr. Halv pris for unge mellem 13 og 17 år og gratis for børn under 12.

Rejsen starter med et klik her