Borger

Nye online-undervisningstilbud: Billig mad & bæredygtighed

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq har allieret sig med Linda Hegelund, Mina Silassen og Ulla Sievertsen, som kan lære dig en masse om at lave god og billig mad, samt hvordan du kan genbruge til gavn for både dig selv og miljøet. Undervisningen vil blive lagt op på kommunens Facebook-side, så du kan se det, præcis når det passer dig!

Hvis du gerne vil spare penge på madbudgettet, men er træt af spaghetti med ketchup, så skal du følge med, når Linda Hegelund og Mina Silassen lærer fra sig. En gang om ugen de næste otte uger kommer der en opskrift på en lækker ret, som kan laves uden at bruge en formue. Undervisningen vil blive sat sammen som en video og lagt på Kommuneqarfik Sermersooqs Facebook-side, så du kan se det og gense det, når du vil. Og når du er sulten.

Udsmyk hjemmet med bedre genbrug

Ulla Sievertsen kan lære dig af få skønhed ud af de ting, der før virkede ubrugelige. Både affald fra dagligdagen og naturmaterialer kan bruges til meget mere, end du tror. Så hvis du vil lære at lave fine nips-ting til hjemmet eller små gaver og lignende, så skal du følge med i de fire forskellige episoder af undervisningen, som vil blive offentliggjort med to ugers mellemrum.