Borger

Masser af sjov og hygge til børn og unge i Tasiilaq denne weekend

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Børn og unge i Tasiilaq har meget at glæde sig til denne weekend. Der vil nemlig være fyldt med aktiviteter lige fra dans, film til bagekonkurrence og hygge i Igdlo. Det vil også være muligt for børn og unge at overnatte i Fritidsklubben både fredag og lørdag aften. Alt er gratis!

Fredag starter med Ungdomskulturhuset, Igdlo, som er åben for hygge og snak fra 13.00 til midnat. Fritidsklubben vil være åben fra 20.00 til midnat. Derudover kan børn og unge overnatte i Fritidsklubben fra midnat, hvor de kan sove i rolige omgivelser. Klubben holder åben til kl. 10.00, hvor de overnattende også vil have adgang til mad.

Udover hygge vil de unge også kunne bruge deres energi i Forsamlingshuset fra 21.30 til 02.00, hvor de vil kunne danse natten ud.

Film og kage

Lørdag bliver en roligere dag, hvor der vil blive vist forskellige film i Forsamlingshuset. Der vil i alt blive vist fire film, hvor de to første er for børn. Efter 22.00 bliver der vist film for de ældre. Se billederne for neden.

Igdlo kommer til at holde åbent fra 10.00 til midnat. Der vil også blive holdt en kage-konkurrence for 14-årige og op fra 17.00, hvor man starter med at bage lagkagebundene. Derefter starter hold-konkurrencen 18.30, hvor første pladsen for en præmie! Se mere her.

Fritidsklubben holdes åben fra 19.00, hvor man igen vil kunne overnatte fra midnat til kl. 10 næste dag.

Så hvis I ikke har planer for weekenden, kan I komme og hygge jer med de andre børn og unge – og få en god nats søvn efter en dag med skæg og ballade. Alt er gratis!