Services

Indstil årets ildsjæl

Kender du en ildsjæl, der fortjener en pris og et økonomisk skulder­klap til at drive sin indsats videre?

Brug din indflydelse og indstil en person eller forening, som du synes, har ydet en ekstraordinær indsats og fortjener et skulderklap. Alle borgere i Kommuneqarfik Sermersooq kan indstille kandidater til ildsjæleprisen.

Vi uddeler i år en ildsjælepris til en person eller en forening, der har gjort en særlig indsats til gavn for andre her i kommunen. For at komme i betragtning til Ildsjæleprisen, skal den særlige indsats, som ildsjælen lægger for dagen, komme fællesskabet i byen, bygden eller hele kommunen til gode.

Ildsjælens virke skal ligge inden for det erhvervsmæssige, kulturelle eller sociale område.

Indstillingen skal ske inden 19. november kl. 12.


Vinderen af årets ildsjælepris afsløres for offentligheden senere på året.