Borger

Den Store Svømmedag endte i en succes

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Den Store Svømmedag blev atter startet den første søndag i oktober, hvilket i år var den 3. oktober. Og ud af 18 deltagende svømmehaller fra Danmark og Nuuk, fik svømmehallen Malik en dejlig 7. plads.

Den Store Svømmedag er et arrangement startet af Dansk Svømmeunion tilbage i 1989. Det er et arrangement, som svømmehallen Malik har været en del af i en lang årrække nu. Svømmehallen Malik har ofte holdt sig inden for top ti.

Denne omgang var heller ikke en undtagelse, da svømmehallen kunne vise en stolt 7. plads frem med en samlet distance på 151.850 meter ved hjælp af den store indsats fra alle dem, der deltog i arrangementet.

Inspektøren for svømmehallen Malik, Daniel K. Lyberth, udtalte i en pressemeddelelse, at meningen med arrangementet er at give folk mulighed for at kigge forbi og tage en frisk dukkert. Både dem, der ofte færdes i svømmehallen og dem, som normalt ikke benytter de lokale svømmefaciliteter.

Deltagere

Da Den Store Svømmedag er en dag for alle, varierede deltagerne ved Malik fra småbørn til de ældre med fri adgang for alle. Dem der deltog, fik et diplom og en medalje med hjem for deres indsats. Desuden blev der serveret frugt, saft og kaffe til alle deltagerne.

Der var i alt 178 deltagere igennem dagen fra kl. 8.00 til 14.00.

Udover at alle fik et diplom og en medalje, blev der også tildelt præmier til de fire borgere, som fik svømmet længst. Dem kan man se på billedet nederst på siden. Resultaterne for de forskellige svømmehaller kan du se her.

Dagen endte som en succes, og både kommunen og svømmehallen Malik takker alle dem, der deltog i arrangementet.


Vinderne fra venstre: Karale Kielsen med 10.100m., Maaseeraq Benjaminsen med 13.500m., Gitte Drachhman med 13.100m. og Pilunnguaq Benjaminsen med 9.550m.