Kultur

Oplev dansernes og performancekunstnernes univers på NNK 21

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Nuuk Nordisk Kulturfestival er meget mere end en musikfestival. Du kan lade dig blive opslugt af Pia Arke, Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers’ udstilling ”Atlantikumi / I Atlanterhavet” på Nuuk Kunstmuseum og se Bobbi Los danseoptræden på ASK. Lad dig rive med!

Både Bobbi Lo samt Pia Arke, Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers har imponerende CV inden for den kunstneriske verden, der har uendelige muligheder og udtryksformer. Bobbi Lo vil kunne opleves på ASK både lørdag d. 30. og søndag d. 31. oktober med kroppen på arbejde i smuk danseoptræden.

Pia Arke, Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers bidrager med udstillingen ”Atlantikumi / I Atlanterhavet” på Nuuk Kunstmuseum, hvor den vil kunne ses fra ferniseringen på festivalens første dag d. 28. oktober og helt frem til den 31. oktober, hvor Nuuk Nordisk Kulturfestival siger på gensyn om to år til Nuuk Nordisk Kulturfestival 2023.

Udstillingen handler om den koloniale forbindelse mellem Danmark og Grønland samt De Vestindiske Øer, og da det netop er Atlanterhavet der ligger mellem stederne, er det også navnet på udstillingen. De tre kvinder kommer til at bruge både fotografier, videoværker og malerier og performancekunst i udstillingen, hvor de både vil fortælle deres egen historie og den store fælles historie.

Allerede nu kan du købe billetter via dette link