Services

Elev testet positiv: Klasse på USK sendt hjem og Narsarmiutaq lukker

En elev på USK er testet positiv for Coronavirus. Elevens klasse er blevet sendt hjem og forældrene er blevet opfordret til at lade deres børn teste.  Den smittede elev har ikke været syg eller haft nogen symptomer.

”Vi mener, at det er sikkert at fortsætte undervisningen nu, da den smittede og nærkontakterne er sendt i karantæne. Det er vigtigt, at vi ikke går i panik nu og vender børnenes hverdag på hovedet”, siger Skolechef i Kommuneqarfik Sermersooq, Riikki Grønvold.

Den smittede elev er også bruger af fritidsordningen AKO Narsarmiutaq, som derfor midlertidigt lukker, og forældrene opfordres til at lade deres børn teste.

Den integrerede daginstitution Timmiaaqqat i Nuuk er fortsat lukket, efter at et barn og en ansat mandag blev testet positive for Covid-19.