Borger

Bådepladsen ved Isuliffik ude på Qinngorput skal rømmes

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kære bådejer,

Kommunen har besluttet, at området ved Isuliffik ude på Qinngorput skal rømmes for bådoplag, da området skal anvendes til andre formål. Kommunen vil være behjælpelig med anvisning af en anden bådplads.

Det betyder, at du som bådejer skal sikre, at båden bliver fjernet fra området senest 30-11-2021.

Du bedes om at henvende dig hos Kommuneqarfik Sermersooq, Forvaltning for Anlæg og Miljø, Tilsynsmyndigheden med hensyn til bådoplag, hvor kommunen vil være behjælpelig med anvisning af en anden bådplads. Der kan rettes henvendelse til: afdelingsleder, Vilhelm Lynge Hard, mobil: +299 55 62 83 eller mail: vilh@sermersooq.gl