Borger

19.000 indbyggere i Nuuk

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Indbyggertallet i hovedstaden stiger stødt og er nu oppe på 19.000.

”Det skal selvfølgelig fejres og markeres”, siger borgmester Charlotte Ludvigsen.

Markeringen foregåri dag lørdag den 11. september klokken 11 udenfor Brugseni hvor Kaaleeraq M. Andersen vil give et par numre og der vil blive delt varm kakao ud.

”Det er en positiv udvikling. Nuuk vokser og der kommer flere indbyggere hertil og det viser at vi skal fortsætte med at få bygget flere boliger, vi skal styrke uddannelserne, vi skal skabe vækst i erhvervslivet, vi skal styrkes som centrum for fiskerierhvervet og vi skal udvikle turismen. Målet er at udvikle Nuuk til en større og stærkere by med 30.000 indbyggere i 2030”.

Alle vores indbyggere er vigtige, om det er børn, unge, voksne eller de ældre. Alle indbyggere er nemlig med til at forme Nuuk på hver deres måde. Alle indbyggere er med til at gøre Nuuk speciel og er med til at gøre det til et fedt sted at bo”, siger Charlotte Ludvigsen.