Borger

Kommunaldirektørstilling i Sermersooq genopslås

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Der skal endnu en ansøgningsrunde til for stillingen som den øverste embedsmand i Kommuneqarfik Sermersooq kan besættes. Selv om der var flere ansøgere, ønskede ansættelsesudvalget et bredere felt at vælge fra.

”Det er et vigtigt valg, hvem der skal stå i spidsen for administrationen, og vi har brug for flere valgmuligheder for at føle os sikre på at vi vælger den rette,” siger borgmester Charlotte Ludvigsen.

Ifølge stillingsopslaget skal den nye kommunaldirektør være en udadvendt og tillidsskabende leder, som kan skabe klarhed og tryghed i organisationen. Vedkommende kan have erfaring med at navigere i en politisk styret organisation og med at finde de bedste løsninger i et felt med mange forskellige synspunkter.