Borger

FOODLAB GREENLAND bliver en realitet

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Innovation Greenland og Sermersooq Business indgår samarbejde om nationalt FoodLab for øget erhvervsudvikling på fødevareområdet.

FoodLab Nuuk har vokseværk, og bliver i løbet af sommeren til FoodLab Greenland. Med en øget opmærksomhed og interesse for selvforsyning og lokalproducerede fødevareprodukter, har Innovation Greenland valgt at gå ind i projektet, så tilbuddet nu udvides til alle i Grønland. I begyndelsen af 2022 vil faciliteterne blive flyttet til nye lokaler i Kalaallit Nunaanni Innovation Centeri, og der vil blive stillet et antal iværksætterlejligheder til rådighed for interesserede iværksættere bosat uden for Nuuk.

Udvidelsen af konceptet glæder Anne Nivíka Grødem som er Deputy Manager i Sermersooq Business.

”FoodLab konceptet har grundlæggende til formål at skabe rammerne for udvikling af nye kommercielle tiltag på fødevareområdet. Rigtig mange er gode til at bruge lokale råvarer i dagligdagen og eksperimenterer med både nye og gamle tilberedningsmetoder derhjemme. Alle med den interesse ønsker vi at tiltrække i FoodLab, for ud af dét vil der på sigt kunne gro nye og spændende fødevarevirksomheder”, siger hun.

FoodLab i Nuuk slog for første gang dørene op i september 2019 på initiativ af Sermersooq Business. Det har været så stor en succes, at det nu går fra at være et lokalt projekt til at være et nationalt projekt.

Læs mere om FoodLab på www.foodlab.gl

Facebook @foodlabnuuk

Instagram @foodlab_nuuk