Borger

Sermeq Puljen sikrer at Nordisk Koncertkor kommer på 15 års jubilæumstur

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Sermeq Puljen har imødekommet Nordisk Koncert Kors ansøgning. Dette betyder, at koret kan gennemføre deres aktiviteter, herunder en jubilæumstur til Kapisillit.

©Nordisk Koncertkor

Med bevillingen fra Sermeq Puljen er det blevet muligt for Nordisk Koncertkor at gennemføre de aktiviteter, som de har planlagt for at markere deres 15-års jubilæum som kor. Her er det særligt en koncerttur til Kapisillit, som koret har ønsket sig i flere år.

Jubilæumsåret falder på et år med coronarestriktioner, dette har gjort, at koret har været nødt til at være fleksible med deres planlægning.

”Koncertprogrammet har, som en følge af restriktionerne, løbende måttet tilpasses i både størrelse, indhold og form. De udenlandske musikere, som vi havde planlagt at invitere til Nuuk i foråret, kommer først i forbindelse med de koncerter, vi har planlagt i efteråret og vinteren 2021, når Coronarestriktionerne forhåbentlig er blevet lempet,” fortæller Zenica Gosvig Larsen, bestyrelsesformand i Nordisk Koncertkor.

Korets jubilæumskoncerter kommer til at have gratis entré. Koncerten i Kapisillit er i bygdens kirke d. 13. juni kl. 15:00.

Pengene fra Sermeq Puljen vil foruden koncerterne være med til at sikre, at koret fortsat kan tilbyde nye og gamle medlemmer spændende aktiviteter.

Nordisk Koncertkors jubilæumsarrangementer bliver bl.a. sponsoreret af Kommuneqarfik Sermersooqs pulje for kulturarrangementer, Sermeq Puljen. Fristen for næste ansøgning er 1. November 2021