Politik Services

Du kan nu registrere dig som kandidat til Lokaludvalget

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Styrk det lokale demokrati og få indflydelse på nærsamfundet! Deadline for registrering af kandidater er d. 18. maj, og selve valget foregår d. 26. maj.

Som en del af Lokaludvalget skal du være med til at styrke nærdemokratiet, der hvor du bor, og understøtte en åben dialog mellem borgere og de kommunale politikere og myndigheder.

Gennem Lokaludvalget kan du være med til at igangsætte projekter og aktiviteter der styrker den lokale udvikling, fællesskabet og livskvaliteten i lokalområdet. Det kan for eksempel være initiativer, der forbedrer de fysiske rammer og lokalområdets miljø eller aktiviteter inden for områder som sundhed, trafik, idræt, skole, børn, unge, ældre, kultur og fritid.

Med en plads i Lokaludvalget kan du være med til at sætte fokus på mærkesager for netop din by, og du får adgang til et bredt netværk af mennesker, der hver især brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Lokaludvalget mødes 1 gang om måneden.

Vil du hjælpe os med at blive klogere på, hvad borgerne mener, og sætte initiativer i gang for at løfte lokale initiativer og fællesskabsfølelsen – så stil op som lokaludvalgsmedlem!

Tilmelding som kandidat kan ske mellem 12.-18. maj ved borgerservice eller på Kommuneqarfik Sermersooqs hjemmeside: https://sermersooq.gl/da/indflydelse/#lokaludvalg

Valget sker den 26. maj 2021 ved et borgermøde.