Borger

Sermersooq har fået ny hjemmeside

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommunens nye hjemmeside er mere brugervenlig, og understøtter de mange nye funktioner ved online selvbetjening, der bliver tilgængelige i takt med at indførslen af krav om NemID og e-Boks i Grønland.    

En ny udgave af Sermersooq.gl byder både på et nyt design, og en bedre struktur i indholdet. Samtidig har hjemmesiden en optimeret søgemaskine, der er med til at øge brugeroplevelsen, og gøre det meget nemmere at finde præcis de oplysninger du har brug for.

”Hjemmesiden er mange borgeres vigtigste indgang til kommunen. Derfor er det vigtigt for mig at den er så brugervenlig som muligt. Den nye hjemmeside er et stort skridt i den rigtige retning. Som teknologien udvikler sig, vil vi løbene udvikle siden, så den får flere muligheder for borgerne. Vi arbejder blandt andet med flere selvbetjeningsløsninger”, siger borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Charlotte Ludvigsen. 

Når den nye hjemmeside er lanceret, begynder arbejdet med at indføre mange flere selvbetjeningsløsninger, og yderligere optimere hjemmesiden i forhold til kontaktfladerne mellem borgere og forvaltningerne i kommunen.

 ”Vores hjemmeside er blevet meget bedre, men arbejdet er ikke færdigt endnu. Det bliver det aldrig. Ny teknologi giver nye muligheder, og vi vil blive ved med at forbedre hjemmesiden så det afspejler dette. Vi har allerede fået mange input, og jeg vil meget gerne sige tak til alle de borgere og ansatte, der har været med til at idéudvikle og teste,” afslutter Charlotte Ludvigsen

Som med alle store it-projekter kan der opstå forvirring og tekniske udfordringer i indkøringsperioden. Skulle du ikke kunne finde det du søger på den nye hjemmeside, eller har du input og forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på kommunikation@sermersooq.gl