Borger

Tasiilaq styrker arbejdet med udsatte børn og familier

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I løbet af et år har 13 medarbejdere i Børne- og Familiecentret gennemført efteruddannelsen i arbejdet med udsatte børn og familier.

  Uddannelsen har været tilrettelagt i samarbejde Familiecentret og Systemisk Institut for Familieterapi. Den har varet et års tid og er blevet gennemført med tre moduler á fem dage, samt ugentlig undervisning og træning i metoden.

 ”Jeg er stolt over, at vi for første gang har været i stand til at opkvalificere vores medarbejdere lokalt i Tasiilaq, og jeg er ikke i tvivl om, at de udsatte børn og deres familier vil få gavn af medarbejdernes indsats. Kommunalbestyrelsens politik er jo bedre og tidligere indsats overfor børn og familier”, siger Uju Petersen, kommunalbestyrelsesmedlem og formand for udvalget for Børn og Familie.

 At uddannelsen er gennemført lokalt, har betydet, at rigtig mange medarbejdere har erhvervet sig samme redskaber til at arbejde med familierne, og der er ingen tvivl om, at det vil have en stor betydning for fremtiden.