Borger

Har du set det store juletræ?

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hvor end du står i Nuuk, kan du se det store, grønne juletræ, der lyser op på fjeldet over fodboldbanen.

Covid-19 har lavet om på en mange ting dette år, og der måtte igen tænkes nyt, da juletræet skulle tændes i Nuuk. For at undgå store forsamlinger har Kommuneqarfik Sermersooq i samarbejde med Tele-Post taget initiativ til, at sætte et stort lysende juletræ som borgere i Nuuk kan nyde synet af.

 ”Vi ønskede, at alle borgere i Nuuk kunne se juletræet blive tændt og opleve hyggen, men vi har pligt til at overholde Coronareglerne, hvor der max må være 250 mennesker udendørs. Derfor tænkte vi kreativt og fik sat et stort juletræ, som alle folk kunne se blive tændt – også selvom det var hjemme fra deres egne stuer. Vi skal huske at passe på hinanden og holde afstand, også selvom det er jul”, siger Borgmester Charlotte Ludvigsen.

Det store, grønne lysende juletræ kan ses fra Qinngorput, til Nuussuaq og helt til Myggedalen.