Borger

Borgmesterens nytårstale: I år kun online

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hvis du tænder for KNR nytårsdag, vil borgmester Charlotte Ludvigsens tale ikke være at finde blandt de politiske nytårstaler. I stedet vil du kunne se den på Facebook, Youtube, og på Kommuneqarfik Sermersooqs hjemmeside. 

Årsagen er, at KNR i år har indført en række regler, for hvordan en nytårstale skal produceres. Nytårstalen skulle blandt andet kun være optaget på rådhuset, og der måtte ikke anvendes dækbilleder.

”KNR bestemmer naturligvis selv hvilke krav de vil stille til deres udsendelser, men jeg vil hellere holde en mere visuel tale, der er interessant for et bredere publikum. Derfor har jeg i år valgt at sige nej tak til tilbuddet fra KNR”, siger Charlotte Ludvigsen.

Du kan se talen på Kommuneqarfik Sermersooqs hjemmeside og Facebook fra klokken 12.00 den 1. januar.