Borger

Årets lærer og skoleleder for 2020 hyldet

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I dag blev Margrethe Karlsen Brummerstedt kåret som Årets Lærer og Ingrid Nathanielsen som Årets Skoleleder i Kommuneqarfik Sermersooq, og det er Udvalget for Børn og Skole der stod for kåringerne.

I dag, klokken 11.30 blev sløret løftet for Årets Lærer og Årets Skoleleder i kommunen.

Mangeårige lærer og trinleder, Margrethe Karlsen Brummerstedt, blev hyldet i skolen Ukaliusaq, som hun underviser på. Formanden for Udvalget for Børn og Skole, Michael Rosing, der overrakte diplomet.

”Margrethe Karlsen Brummerstedt er en pligtopfyldende lærer, der arbejder selvstændigt og altid er venlig og hjælpsom samt god til arrangementer. Hun har arbejdet på USK, siden hun blev færdig som lærer,” skrev skolens ledelse blandt andet i sin begrundelse for indstilling af Magrethe Karlsen Brummerstedt som Årets lærer.

  Hun underviser i alle fag

Skolelederen i Qeqertarsuatsiaani Atuarfik, Ingrid Nathanielsen, blev hyldet hjemme i Qeqertarsuatsiaat, og det var bygdebestyrelsesformand Ingvar Motzfeldt, der overrakte diplomet.


Ingrid Nathanielsen

Udvalget for Børn og Skole begrunder deres valg på Ingrid Nathanielsen således,

”Ingrid er kåret som Årets Leder, da hun har gjort en ekstraordinær stor indsats for at sikre, at undervisningen kan køre hele året. Ingrid har det seneste år været næsten alene om undervisningen, da den skolelærer, hun havde ansat, rejste i utide. Hun har derfor måtte undervise i alle fag, hvor hun har måtte samle alle eleverne fra 1. kl til 7. kl i et hold, samtidig med at hun også skulle passe sit virke som skoleleder.”