Borger

Paamiut vil have flere fysiske aktive

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Udvalg for Økonomi og Erhverv holder borgermøde i Paamiut, tirsdag den 1. december, fra klokken 19.00-21.00.  

Temaet for borgermødet er forebyggelse, frivillighed og fysisk aktivitet, hvor der blandt andet skal drøftes hvilke tilbud der mangles, for at børn, voksne og ældre kan være mere fysiske i deres hverdag, og hvordan frivillighed kan spille en større rolle i forebyggende indsatser i Paamiut.

Udvalg for Erhverv og Økonomi ønsker at vide hvad drømmescenariet for borgerne i Paamiut er, når det gælder om, at få voksne og ældre til at få en mere fysisk aktiv hverdag, og hvad kommunen kan gøre for netop at imødekomme de ønsker. Der er også fokus på børn, og hvilke tilbud og indsatser der mangles til børn og unge, og hvad man gøre for at opnå de ønsker.

Der vil være kaffe, te og kage.