Borger

Minidelegation fra Kommune Qeqertalik besøger rådhuset

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

To tredjedele af besøgsdelegation fra Kommune Qeqertalik blev forsinket på grund af det temperamentsfulde vejr langs vestkysten, men ikke desto mindre blev besøget gennemført i god ro og orden og med smil på læben.

I Kommune Qeqertalik er det Udvalg for INUA, som tager sig af de økonomirelaterede opgaver, og når udvalget samles, sidder der som regel syv personer rundt om bordet.

Men som de fleste har lagt mærke til, har moder natur vist sig fra sin lidt mere temperamentsfulde side de seneste dage, og sådan har det været på det meste af vestkysten.

Derfor var det kun tre personer, der kom frem som planlagt, men der skulle have været ni i alt, da Udvalg for INUA have planlagt at komme på besøg i samlet flok sammen med to embedsfolk.


Borgmesteren gik forrest

En af dem, der nåede frem, var Borgmester Ane Hansen. Derudover kom også Nikkulaat Jeremiassen og Peter Olsen frem som planlagt til rådhuset i Nuuk, hvor de blandt andet fik besøgt Udvalg for Økonomi og Erhverv. Her deltog borgmester Charlotte Ludvigsen samt Justus Hansen, Jens Kristian Berthelsen og Peter Davidsen, som alle var til stede i byrådssalen. Charlotte Pike, Harald Bianco og Henrik Rachlev deltog over telefonen fra Kysten.